Curs gratuït Educació Financera Personal

Elisa Martínez Benito

Barcelona, Barcelona

  • Data d'inici: 29/09/2021
  • Data de finalització: 29/09/2021
  • Duració: 2.00 hores
  • Modalitat: Online
  • Publicada: 23/09/2021
  • Preu: 0€
  • Enllaç: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/80775-educacio-financera-personal

Àrea professional: Finances

Descripció de la promoció:

Curs subvencionat per la Diputació De Girona i DinamiG-Agència de Innovació i desenvolupament de la Garrtoxa. Es una formació online on aprendrem a gestionar les nostres finances personals, a estalviar, analitzar les despeses personals i familiars. També ens donaran idees per fer crèixer els nostres diners i prepara la nostra jubilació.

Ho aprendrem durant una setmana a través d'una plataforma virtual . Ens trobarem virtualment el 29 de setembre de 10h a 11h per conèixer la plataforma i el funcionament del curs, i el 6 d'octubre de 10h a 11h per resoldre els dubtes que ens hagin sortit durant el curs. Tindrem una setmana per aprendre al nostre ritme a través de la plataforma virtual gamificada.


Formadora: Elisa Martínez Benito

Perfil de la formadora:

Hola, sóc Elisa Martínez Benito i m'encanta transmetre l'energia de la vida en tot el que faig. Sento passió a fer el que anomenen "treball" i el meu major desig és ajudar a les persones a que entenguin les finances sense esforç.
Gràcies a la meva formació universitària en Ciències Empresariales, vaig estar 26 anys treballant en tot tipus d'empreses, des de la botiga dels meus pares fins multinacionals, i sempre en departaments financers.
Fins que un dia vaig decidir començar una nova etapa i dedicar-me al que realment m'agradava: ensenyar i jugar. Ja de petita em passava hores amb els jocs de taula, així que només vaig haver de pensar en el que sabia fer (finances) i fusionar-lo amb el meu hobby (jugar). Així va néixer el mètode Finanpolis®.

Des de fa anys, ensenyo finances empresarials bàsiques d'una manera divertida i amena, per emprenedors i també en institucions públiques i en empreses privades (Finances per a no Financers). Però era tal la demanda i les meves hores tan limitades, que vaig decidir seguir ajudant, també, a les persones de forma online. Així que, vaig crear un curs totalment interactiu i sorprenent, perquè els participants puguin aprendre finances al seu ritme. Ells diuen que "és tota una experiència d'usuari, no sembla que estiguis fent un curs de finances". Et repto a que ho provis!

Tot això ho combino amb sessions de Consultoria i Mentoria financera, especialment en Pimes, emprenedors i Start-up, als que els aporto la meva llarga experiència en negocis i finances.

Em defineixo com una persona inquieta, innovadora, curiosa, rebel, no suporto les injustícies, m'agrada provocar fent pensar, i transmet passió i emoció en tot el que faig.

Què s'ha de fer per aplicar?

Sol.licita la teva plaça enviant un mail a:

suport.empresa@dinamig.cat

Persona de contacte: Elisa Martínez Benito

Email de contacte: elisa@finanpolis.com

Telèfon de contacte: 644099771