Anna Pujol Ferran

Barcelona, Barcelona

Email: annapujolferran@gmail.com

Àrea professional: Empresa - Consultoria

Descripció professional:

Consultora d'emprenedoria. Mentora i professora. Doctora en Arquitectura, enginyera tècnica industrial i llicenciada en Belles Arts.

Què ofereix?

Formadora d'emprenedoria i consultora d'innovació i educació

Xarxes socials:

Ofertes publicades:

Sots-directora del Servei Residencial d'Acollida de Joves tutelats

Barcelona, Barcelona

Salut - Psicologia

Empresa: Associació Coordinadora Sinergia Social. Organització operativa i tècnica del treball que han de desenvolupar les diferents unitats, especialment en el tractament educatiu i en el desenvolupament dels programes d’intervenció. A més de les seves funcions assumeix les de la Direcció en la seva absència. Supervisió de l'equip tècnic i de tota la documentació referent al menor. -Seguiment de l’equip educatiu -Assumpció de les funcions que li delegui la Direcció del Centre -Assumpció de la responsabilitat i representació del centre en absència de la Direcció -Corresponsabilitat en l’elaboració de la documentació del centre. - SUPERVISIÓ DE L'EQUIP TÈCNIC
Anar a l'oferta completa
Enginyera de Camins

Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Enginyeria - Fabricació - Producció

Empresa: SERVITEC-INGENIERIA S.L Busquem una enginyera especialista en projectes d'urbanització, es valorarà coneixements en càlcul de estructures. Enginyera amb experiència en redacció i direcció en projectes d'urbanització.
Anar a l'oferta completa
Arquitecta

Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Arquitectura - Interiorisme - Delineació

Empresa: SERVITEC-INGENIERIA S.L ARQUITECTA ESPECIALISTA EN PROJECTES INDUSTRIALS, O COMERCIALS. Busquem a una persona creativa per ocupar un lloc com Arquitecta de projectes retail, amb capacitat per integrar-se a un equip dinàmic i actiu.
Anar a l'oferta completa
Enginyera Industrial d'Instal·lacions

Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Enginyeria - Fabricació - Producció

Empresa: SERVITEC-INGENIERIA S.L Busquem una enginyera industrial especialista en càlcul d'Instal·lacions elèctriques, Clima , etc. Realització de projectes tècnics en instal·lacions elèctriques.
Anar a l'oferta completa
Aparelladora o Arquitecta tècnica

Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Arquitectura - Interiorisme - Delineació

Empresa: SERVITEC INGENIERIA S.L APARELLADORA AMB EXPERIENCIA EN DIRECCIÓ D'OBRES TIPO COMERCIAL I COORDINACIÓ DE SEGURETAT I SALUT. DIRECCIÓ D'OBRES I COORDINACIÓ DE SEGURETAT I SALUT PER OBRES EN EL GARRAF I EN EL VALLES IMPRESCINDIBLE ESTAR COL·LEGIADA I PODER FIRMAR LA COORDINACIÓ DE LES OBRES
Anar a l'oferta completa
Arquitecta Urbanista

Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Arquitectura - Interiorisme - Delineació

Empresa: SERVITEC-INGENIERIA S.L ARQUITECTA URBANISTA CON EXPERIENCIA. AMBITO DE TRABAJO EN OFICINA TÉCNICA Y SU POSTERIOR DIRECCIÓN DE OBRA. Se solicita arquitecta con experiencia en la Redacción de Planes Parciales, Modificaciones puntuales. Se valorará experiencia en Proyectos de Naves Industriales
Anar a l'oferta completa
Gerocultora

Vacarisses, Barcelona

Salut - Psicologia

Empresa: MASIA VENTAYOL S.L. Cerquem professional gerocultor/a amb experiència per a la residència de gent gran de Vacarisses. Atenció a gent gran amb dificultats per a satisfer les necessitats de la seva vida diària, ja siguin funcionals, d'organització o de convivència. Feina temporal pels 3 mesos d'estiu.
Anar a l'oferta completa
Creadora de continguts digitals i audiovisuals

Barcelona, Barcelona

Màrqueting - Comunicació - Publicitat

Dones en Xarxa- Sheleader Creació i edició de continguts digitals i audiovisuals per a un projecte de promoció de xarxes digitals de dones. Funcions: Creació i edició de videos , Newsletters, continguts de formació, entrevistes, cròniques, imatges per a xxss, imatges promo serveis, landing pages. Què oferim? Teletreball i flexibilitat horària Remuneració econòmica a concertar -d'acord al benchmark de mercat i a les responsabilitats de la posició- pagament a través de factura o sota contracte a temps parcial. Dedicació diària de mínim 5h. *** Busquem un perfil enfocat al client, amb habilitats en resolució de conflictes, bona gestió del temps per respectar deadlines, disciplinat i amb alta capacitat de comunicació i relacions socials.
Anar a l'oferta completa
Monitora de Jardineria

Lleida, Lleida

Agricultura - Ramaderia - Pesca

Empresa: LA TORXA MONITORA PER A COORDINAR UN GRUP DE PERSONES AMB DISCAPACITAT DE CAIRE INTEL·LECTUAL I/O MALALTIA MENTAL. REALITZACIÓ DE SUPORT ALS TREBALLADORS EN MATÈRIA DE TREBALL SOBRE JARDINERIA, SEGUIMENT INDIVIDUALITZAT DE CADA TREBALLADOR, COORDINACIÓ AMB L'EQUIP TÈCNIC.
Anar a l'oferta completa
Esteticista

Barcelona, Barcelona

Imatge personal

Empresa: SKEYNDOR SLU Skeyndor está en proceso de crecimiento y precisamos incorporar a un/a esteticista con experiencia para nueva apertura de un centro en Barcelona. Se encargará de atender a los clientes realizando los diferentes tratamiento faciales y corporales. Siendo responsable del cierre de la tienda y del cuadre de caja, con horario fijo de tarde y sábados por la mañana. Se encargará de atender a los clientes realizando los diferentes tratamiento faciales y corporales. Siendo responsable del cierre de la tienda y del cuadre de caja, con horario fijo de tarde y sábados por la mañana. Ofrecemos: - Incorporación en empresa líder en su sector con presencia internacional con más de 50 años de experiencia. - Contrato indefinido - Sueldo fijo más comisiones - Jornada completa (imprescindible disponibilidad para trabajar de lunes a sábado). El horario será de 12.30h a 20h y sábados de 09.30h a 14.30h Precisamos personal con mínimo 4 años de experiencia en las funciones descritas, con buenas habilidades sociales y comunicativas, orientación al cliente y a los resultados. Imprescindible motivación por el sector cosmética, con iniciativa y dinamismo para seguir aprendiendo y mejorando en este sector.
Anar a l'oferta completa
Advocada o Graduada en Administració d'Empreses-ADE per Tècnica Laboral junior

Lleida, Lleida

Dret

Empresa: AJUMEX SL Despatx professional dedicat a assessoria d'empreses situat a Lleida, necessita incorporar en el departament de laboral un tècnic de Relacions Laborals Júnior, en dependència de la responsable del departament, que realitzarà les següents funcions: -Elaboració i calculo de nomines, presentació de liquidacions de Seguretat Social, liquidacions d'IRPF, prestacions socials -Assessorament laboral als clients del despatx. -Elaboració de cartes d'acomiadament, sancions, expedients contradictoris, modificacions substancials.. -Representació davant dels jutjats i tribunals socials. -Assistència als actes de conciliació davant l'organisme competent. Oferim: -Pla de carrera i Prospecció de futur dins del departament. -Incorporació immediata -Contracte de 6 mesos + 6 mesos amb possibilitat de passar a l'any a indefinit -Jornada parcial de dilluns a divendres. -Elaboració i calculo de nomines, presentació de liquidacions de Seguretat Social, liquidacions d'IRPF, prestacions socials -Assessorament laboral als clients del despatx. -Elaboració de cartes d'acomiadament, sancions, expedients contradictoris, modificacions substancials.. -Representació davant dels jutjats i tribunals socials. -Assistència als actes de conciliació davant l'organisme competent.
Anar a l'oferta completa
Professora d'Italià

Palafrugell, Girona

Educació - Formació

Empresa: MECA CENTRE SL Cerquem cadidata amb coneixements acreditats amplis i profunds de l'italià. Que tingui dots per la docència, de tracte afable, simpàtica i comunicativa, amb responsabilitat del treball i ensenyament de llengües. Impartir classes de ITALIÀ ORAL en diferents nivells. Programar les activitats i les sessions d'estudi. Es requereix alt nivell de italià, tant oral com escrit. ÉS IMPORTANT ACREDITAR EL NIVELL MITJANÇANT TITULACIÓ UNIVERSITÀRIA O BÉ AMB NIVELL C2. Ser capaç d´utilitzar la llengua anglesa com a llengua vehicular durant la classe. HORARI: Matins de 9.30 a 11 hores Tarda de 15.00 a 20.30 hores Feina compatible amb altres activitats. Contracte laboral a temps parcial de durada del curs o bé autònoms. Bon ambient de treball. 12€/classe
Anar a l'oferta completa
Professora d'Alemany

Palafrugell, Girona

Educació - Formació

Empresa: MECA CENTRE SL Cerquem cadidata amb coneixements acreditats amplis i profunds de l'alemany. Que tingui dots per la docència, de tracte afable, simpàtica i comunicativa, amb responsabilitat del treball i ensenyament de llengües. Impartir classes de ALEMANY ORAL en diferents nivells. Programar les activitats i les sessions d'estudi. Es requereix alt nivell de alemany, tant oral com escrit. ÉS IMPORTANT ACREDITAR EL NIVELL MITJANÇANT TITULACIÓ UNIVERSITÀRIA O BÉ AMB NIVELL C2. Ser capaç d´utilitzar la llengua anglesa com a llengua vehicular durant la classe. HORARI: Matins de 9.30 a 11 hores Tarda de 15.00 a 20.30 hores Feina compatible amb altres activitats. Contracte laboral a temps parcial de durada del curs o bé autònoms. Bon ambient de treball. 12EU/ hora
Anar a l'oferta completa
Professora de Francès

Palafrugell, Girona

Educació - Formació

Empresa: MECA CENTRE SL Cerquem candidata amb coneixements acreditats amplis i profunds del francès. Que tingui dots per la docència, de tracte afable, simpàtica i comunicativa, amb responsabilitat del treball i ensenyament de llengües. Impartir classes de FRANCÈS ORAL en diferents nivells. Programar les activitats i les sessions d'estudi. Es requereix alt nivell de francès, tant oral com escrit. ÉS IMPORTANT ACREDITAR EL NIVELL MITJANÇANT TITULACIÓ UNIVERSITÀRIA O BÉ AMB NIVELL C2. Ser capaç d´utilitzar la llengua anglesa com a llengua vehicular durant la classe. HORARI: Matins de 9.30 a 11 hores Tarda de 15.00 a 20.30 hores Feina compatible amb altres activitats. Contracte laboral a temps parcial de durada del curs o bé autònoms. Bon ambient de treball. 12 EU/ hora
Anar a l'oferta completa
Professora d'Anglès

Palafrugell, Girona

Educació - Formació

Empresa: MECA CENTRE SL Cerquem candidata amb coneixements acreditats amplis i profunds de l'anglès. Que tingui dots per la docència, de tracte afable, simpàtica i comunicativa, amb responsabilitat del treball i ensenyament de llengües. Impartir classes d'anglès ORAL en diferents nivells. Programar les activitats i les sessions d'estudi. Es requereix alt nivell d'anglès, tant oral com escrit. ÉS IMPORTANT ACREDITAR EL NIVELL MITJANÇANT TITULACIÓ UNIVERSITÀRIA O BÉ AMB NIVELL C2. Ser capaç d´utilitzar la llengua anglesa com a llengua vehicular durant la classe. HORARI: Matins de 9.30 a 11 hores Tarda de 15.00 a 20.30 hores Feina compatible amb altres activitats. Contracte laboral a temps parcial de durada del curs o bé autònoms. Bon ambient de treball. 12 EU/ hora
Anar a l'oferta completa
Auxiliar administrativa- Recepcionista

Lleida, Lleida

Administració - Gestió

Empresa: LM Idiomes Acadèmia de Lleida busca recepcionista i administratiu per estar de cara al públic. L'objectiu de la feina és informar a possibles nous clients sobre els nostres cursos i la nostra metodologia alhora que rebre als nostres alumnes i famílies cada tarda al centre. Qualitats destacades amb el perfil que estem buscant: persona oberta, empàtica, amb ganes d'aprendre i formar part d'un equip de professionals que treballa per donar un servei d'alta qualitat. A part de la part d'atenció al públic és important que la persona sigui ordenada i pugui portar control de missatges enviats per les famílies, classes dels professors. És molt important tenir "don de gentes"
Anar a l'oferta completa
Enginyera mecànica junior

Pineda de Mar, Barcelona

Enginyeria - Fabricació - Producció

Empresa: JOSPER SAU Es necessita Enginyera Industrial, especialitat de Mecànica, junior, per a projectes d'enginyeria varis. Més informació a: josper@jospergrill.com
Anar a l'oferta completa
Dissenyadora d'aparadors en pràctiques

Palau-solità i Plegamans, Barcelona

Textil - Confecció

Empresa: MANGO Buscamos una estudiante para que dé apoyo en el diseño de nuestros escaparates para que se incorpore a nuestro departamento de Escaparatismo. ¿QUÉ HACE UN/A DISEÑADOR/A DE ESCAPARATES EN MANGO? En tu día a día darás apoyo en… • Diseñar los elementos que componen los escaparates basados en los conceptos creativos • Propuesta de materiales y opciones de desarrollo de estos • Dibujar/renderizar en 3D las ideas que se proponen a partir de conceptos • Realización de las fichas técnicas de los elementos de decoración de los escaparates para enviar a los proveedores. • Contacto con los proveedores por temas técnicos, dado que al hacer las fichas a veces hay cambios y hay que rectificar detalles • Recibir muestras, abrirlas, dar feedback... • Seguimiento de todo el proceso de producción de los elementos
Anar a l'oferta completa
Responsable de Projectes d'Interiorisme

Palafrugell, Girona

Arquitectura - Interiorisme - Delineació

Empresa IPEP- Institut de Promoció Econòmica Per a nova obertura d'un centre comercial de bricolatge es cerca un/a responsable de projectes d’interiorisme. Assessorar i acompanyar els clients en els projectes de reforma diversos: cuines muntades o en kit, banys de moble compactes o per mòduls, mampares, parquets, revestiments decoratius, prestatgeries a mida, etc. Elaborar la proposta de disseny. Contracte inicial temporal de 6 mesos, prorrogable. Jornada laboral completa en torn partit inclosos caps de setmana. Dies de descans variables. Horari partit de 9.00 h a 13.00 h i de 15.00 a 18.00 h. Diumenges alterns en horari de 9.00 h a 14.30 h. Sou brut anual segons conveni. Aproximadament entre 1.300-1.400 € més incentius.
Anar a l'oferta completa
Professora de Cicles formatius- branca Automoció

Figueres, Girona

Educació - Formació

Empresa: CENTRE TÈCNIC D'AUTOMOCIÓ Professora per impartir cicles formatius de Grau mitjà i grau superior d'electromecànica de vehicles i carrosseria. Busquem un perfil expert que tingui ganes de formar part de la nostra escola, fent feines de professor als cursos d'automoció (electromecánica i carrosseria) que impartim. Haurà de planificar cursos, organitzar classes especialment pràctiques, fer seguiment dels alumnes, i avaluar. Cal que tingui dots organitzatives, molta empatia en el tracte i motivació per a formar adolescents, polidesa i exigència. Coneixements d'office, i ús habitual d' internet. 8 hores diàries
Anar a l'oferta completa
Experta en Comunicació

Lleida, Lleida

Empresa - Consultoria

EMPRESA: Montañés i Solé Consultoria i Management Selecció de Personal El/la professional realitzarà funcions relacionades amb 3 àrees: Relacions Públiques: - Organitzar les visites externes a les fàbriques del Grup. - Assistir els professionals de l'empresa en la seva relació amb l'àmbit extern (conferències, fires, etc.). - Actuar com a Secretari/a de Comunicació de l'equip directiu. Community Manager: - Oferir suport gràfic a l'empresa en material de presentació (fotografies, vídeos, etc.). - Mantenir actualitzats els continguts de la pàgina web. - Comunicar les notícies de l'empresa i que siguin rellevants segons el departament comercial. - Crear continguts per la web que responguin als interessos de l'empresa. Marketing i Comunicació: - Mantenir el llibre d'estil i ser coherents amb ell a l'hora de generar els continguts. - Responsabilitzar-se de la comunicació externa. - Participar en el disseny de catàlegs, díptics, etc. - Gestió del material de merchandising i proposta de nous articles, relació amb els proveïdors de material, etc. - Redactar i supervisar la informació departamental susceptible de publicació exterior. Horari de 9 a 13h i de 15 a 19h
Anar a l'oferta completa
Enginyera Informàtica

Barcelona, Barcelona

Informàtica - TIC - Telecomunicacions

Empresa: RESPIRA ENERGIA SA Comercialització d'energia elèctrica a consumidors fabricada per productors que no generen CO2. Busquem una persona que tingui experiència en entorn .NET, que li agradi programar, que sigui resolutiva i proactiva, amb ganes d'aportar els seus coneixements i ajudar a millorar. Ens agradaria una persona que s'interessés i entengués el procés de negoci per aconseguir ser capaç de detectar les necessitats del sistema, que tingui iniciativa i ganes de créixer amb tots nosaltres. Horari: 8 O 9 AM fins a 16.30PM o 17.30PM
Anar a l'oferta completa
Enginyera o Tècnica d'Instal·lacions

Vilanova i la Geltrú, Barcelona

Enginyeria - Fabricació - Producció

Empresa: GPM Enginyers- Gestión de proyectos y montajes- SLU Tècnica Responsable de Projectes d'instal·lacions, desenvolupament de tasques d'execució projectes. http://gpm-industrial.es/
Anar a l'oferta completa
Professora de repàs d'ESO

Valls, Tarragona

Educació - Formació

Empresa: Aula de Reforç Educatiu Cristina Torres Donar classes de repàs a grups heterogenis de 4 alumnes de 1r a 3r d'ESO de vàries assignatures. https://www.cristinatorres.cat/academia/
Anar a l'oferta completa
Professora de Ioga

Lleida, Lleida

Activitats físiques - Esports

Empresa: YogaOne Professora o instructora per a Centre professional de Ioga a Lleida https://yogaone.es/es/yogaone-lleida
Anar a l'oferta completa
Professora de Pilates

Lleida, Lleida

Activitats físiques - Esports

Empresa: YogaOne- lleida Professora o instructora de Pilates https://yogaone.es/es/yogaone-lleida
Anar a l'oferta completa
Consultora i/o enginyera ambiental

Igualada, Barcelona

Empresa - Consultoria

Consultora per Informació ambiental a peu de carrer , xerrades, punts d'informació, infomació als comerços sobre la implantació del Porta a Porta, informació sobre la gestió de residus,... Disponibilitat de vehicle.
Anar a l'oferta completa
Cuinera de cuina japonesa

Premià de Mar, Barcelona

Turisme - Restauració

Se precisa joven para aprendiz de cocinera en conocido restaurante del puerto deportivo de Premià de Mar. Oportunidad para iniciarse y especializarse en la cocina japonesa. Tu tarea principal será asistir en los trabajos de cocina y tendrás la posibilidad de aprender todas las técnicas para preparar sushi. El trabajo se alternará con formación de un Certificado de Profesionalidad de Cocina. Buen ambiente de trabajo. Horario: Lunes, jueves y viernes de 17.30 a 22 h. Sábado y domingo de 10 a 14 h y de 18 a 22 h. Martes y miércoles descanso semanal. Duración del contrato: 2 años. Formación a realizar Título de Formación Professional o de Certificado de Profesionalidad
Anar a l'oferta completa
Comercial per venda on-line

Blanes, Girona

Enginyeria - Fabricació - Producció

Empresa del sector del motor en fase de expansión necesita aprendiz de comercial para venta online. Con el apoyo del tutor en la empresa tus tareas principales serán: Gestión de los pedidos y ofertas Gestión del contenido web Atención al cliente Gestión interna Se valorará: Conocimientos venta online. Conocimientos configuración paginas web, photoshop. Conocimientos redes sociales. Idiomas catalán, castellano e inglés. Carnet de conducir. La actividad laboral se alternará con formación para que obtengas el certificado de profesionalidad de Actividades de Venta. La distribución de la jornada será de 30 h. semanales de trabajo y 10 h. de formación. Formación a realizar Título de Formación Professional o de Certificado de Profesionalidad
Anar a l'oferta completa
Auxiliar de geriatria- Residència Nostra Senyora de Lourdes

Prats de Lluçanès, Barcelona

Empresa - Consultoria

Es necessita Auxiliar de geriatria per a la Residència Nostra senyora de Lourdes de Prats de Lluçanès, especialment per a l'estiu.
Anar a l'oferta completa
Agent immobiliària

Lleida, Lleida

Empresa - Consultoria

Es busca agent immobiliària per al portal Segonacasa.cat (en construcció), per a la zona de Lleida-ponent Segonacasa.cat es un portal entre particulars, amb ofertes d'habitatges en pobles petits, ideals com a segona residència. Té l'objectiu de dinamitzar pobles tranquils i rehabilitar cases buides que hi han en molts racons del país. Si coneixes el món immobiliari i estàs situada en les comarques de ponent, et necessitem. Compatible amb altres feines a temps parcial
Anar a l'oferta completa